CycloVriend

De labels van CycloVriend

Maak kennis met onze labels. Elke naam staat voor een unieke kijk op fietsen. Maar ze hebben veel gemeen. Noem het cliché, maar we hebben allemaal een zwak voor de fiets. Voor de techniek. Of de inspanning en ontspanning van het fietsen zelf. Die liefde houdt ons in beweging. En jou dus ook.

Onze labels
Fietsvoordeelshop gevel
icoon

Haal alles uit je fiets

Fietsvoordeelshop.nl combineert het beste van twee werelden. Een webshop met een uitgebreid en scherp geprijsd aanbod A-merk fietsen en bijpassende accessoires. En fietsenwinkels met professionele werkplaatsen door heel Nederland. Waar je op je gemak alle fietsen kan uitproberen en vakkundig advies krijgt. In iedere winkel staan fietsexperts voor je klaar voor persoonlijk advies en een proefrit. En ook voor onderhoud en reparatie kan je er altijd terecht. Is er geen winkel bij je in de buurt? Dan komt de servicebus gewoon bij je thuis langs. Zo makkelijk kan het zijn.

Ga naar Fietsvoordeelshop.nl
Winkelgevel JUIZZ
icoon

De energie van e-bikes

Elektrisch fietsen geeft je energie. Naar wat voor e-bike je ook op zoek bent, je zit goed bij JUIZZ. Online en in een filiaal bij jou in de buurt. Omdat JUIZZ alleen elektrische fietsen verkoopt, kennen de adviseurs elke fiets van accu tot stuur. Laat je helpen door een JUIZZ-adviseur en test de fietsen. Zo weet je zeker dat je straks maximaal geniet op jouw nieuwe elektrische fiets.

Ga naar JUIZZ
BikeFriend gevel
icoon

Plezant fietsen begint bij BikeFriend

Op zoek naar een scherp geprijsde A-merk fiets? Bij BikeFriend vind je altijd wat je zoekt, online of in de winkel. Fietsexperts vertellen je alles wat je moet weten over je fiets en helpen je op weg als je een testrit wil maken. En natuurlijk kan je altijd aankloppen voor een reparatie of onderhoudsbeurt. Dat maakt BikeFriend tot de ideale fietsenspecialist. Het vertrouwde van vroeger en het gemak van nu.

Ga naar BikeFriend
Leasefietsshop Kalkhoff
icoon

De webshop voor leasefietsen

Leasefietsshop staat dagelijks voor je klaar om jou van de perfecte leasefiets te voorzien. Zoek je nieuwe fiets online uit en maak een proefrit op één van de 27 testlocaties in Nederland. Heb je je keuze gemaakt, dan wordt de fiets volledig rijklaar afgeleverd, periodiek onderhouden en zo nodig gerepareerd. En dat allemaal gewoon bij je thuis.

Ga naar Leasefietsshop
Mo-Tech bus
icoon

Duurzame mobiliteitsoplossingen voor professionele gebruikers

Mo-tech biedt mobiliteitsoplossingen aan professionele gebruikers. Het bedrijf is in 2007 opgericht en heeft zich in de jaren die volgden gespecialiseerd in het produceren van custom-made fietsen, accessoires en uniformkleding voor onder andere de politie, defensie en gemeenten.

Ga naar Mo-Tech
CycleShare
icoon

We share bikes!

CycleShare levert de fietsen die je namens jouw bedrijf, hotel, vakantiepark of gemeente fietsen verhuurt. CycleShare investeert in de fietsen en zorgt voor service en onderhoud. Wat CycleShare uniek maakt? Dankzij servicepartners door heel Nederland word je als verhuurder altijd snel geholpen door ervaren monteurs. Een hele zorg minder.

Ga naar CycleShare