CycloVriend

De fiets brengt ons verder

Geloof jij ook dat de fiets een mooie toekomst heeft? Dan kunnen we elkaar de hand schudden! Toch moeten we niet vergeten dat de toekomst vandaag al begint. Bij CycloVriend maken we dat graag concreet en overzichtelijk. Bekijk snel wat we voor jou kunnen betekenen. Of misschien kan jij ons juist helpen?

Wat we doen
CycloVriend fiets Trek

Maak fietsen aantrekkelijk voor je werknemers

Met de fiets naar je werk? Steeds meer werknemers zijn er wel voor te interesseren. Zo bespaar je veel geld. En je helpt je gezondheid en het milieu ermee. Als werkgever kan je het verschil maken voor je personeel. Laat ze een fiets kopen via een beveiligde en gepersonaliseerde omgeving van CycloVriend. Daarmee neem je je werknemers én jezelf veel werk uit handen.

CycloVriend voor bedrijven
CycloVriend fiets Trek

Werken bij CycloVriend

Van peuter tot pensioengerechtigde, van mooiweerfietser tot fanatieke sporter. Iedereen moet met plezier kunnen fietsen. Wil je daar een bijdrage aan leveren? Kom werken bij CycloVriend. We hebben meer dan 30 locaties in Nederland en België waar je je ambities kan waarmaken. Er is dus altijd een plaats bij jou in de buurt. Zullen we binnenkort kennismaken?

Bekijk vacatures