CycloVriend verkoper in de winkel

Aan de slag bij CycloVriend

Veel mensen zijn weg van hun fiets. De fiets biedt ze ontspanning of een slimme manier om van a naar b te komen. Wil jij bijdragen aan het fietsplezier van anderen? Voor vrijwel elk profiel vind je een baan bij CycloVriend, Fietsvoordeelshop.nl, JUIZZ of een van de andere labels.

Bekijk vacatures
CycloVriend - Niels, Jack en Mark

Al 50 jaar in beweging

CycloVriend is een trots en ambitieus familiebedrijf met 100% focus op fietsen. Het begon in 1972 met een fietsenwinkel in Opmeer. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een diverse groep aan bedrijven met elk een eigen specialisme. Niels, Jack en Mark Vriend, de kleinzonen van de oprichter, werken alledrie bij CycloVriend. De typerende warme cultuur die past bij familiebedrijven blijft als vanzelf intact. En het werkt aanstekelijk. Zo draagt iedereen eraan bij.

Bekijk vacatures
CycloVriend - handen uit de mouwen

Is het tijd voor jouw volgende versnelling?

De fietsenbranche groeit hard en wij groeien minstens zo hard mee. Kijk maar eens naar onze vacatures bij Fietsvoordeelshop.nl en JUIZZ. Elke dag stropen we samen de mouwen op om fietsen verder te brengen. Daar is lef voor nodig. Zit dat bij jou wel goed? Mooi, want door initiatief te tonen kan je jezelf het beste ontwikkelen. En voor ons is dat het bewijs dat je lekker in je vel zit.

Bekijk vacatures
CycloVriend - Feest op werk

Werkplezier? Check!

Het plezier van fietsen kan je alleen overbrengen als jij ook met plezier aan het werk bent. Daarom investeren we in allerlei initiatieven die jouw werk vergemakkelijken en vooral leuker maken. Wil je concrete voorbeelden? Komt 'ie: wat dacht je van vers fruit op de werkvloer, gezellige borrels en de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling?

Bekijk vacatures